Jag köper en ny cykel inom en vecka!

Jag trodde jag ville ha en Kona Dew Deluxe, sen pratade Stöckel om c-dale badboy 700. Jag matchade enkelt med kona Dr Dew. Men nu är jag villrådig. Ibland läser man att skivbromsar pajar ekrar. återkommer i ämnet, har ni synpunkter så posta gärna i Mitt nya kommentarsystem. (written on my ipad with chardonay influence)

  • Fredrik Stöckel

    Haha, det är inte lätt med att välja hoj. Det finns ju så mycket trevligt att välja mellan. I den prisklass (och märken) som du är uppe i så antar jag att det är snarlika grejor på, därför bör du nog gå på lite känsla (vilken känns skönast, vilken gillar du bäst när du provcyklar).

    Om man är orolig att grejor skall gå sönder och inte hade tänkt att köra i terräng, så kanske ett slutet växelsystem är något att titta på? tror du kan få upp till 8 växlar tex shimano Alfine (växlar är annrs det som i racklar mest och som behöver mest omsorg imho).

    Annars tror jag att en snabb hybrid är helt rätt! (trek har finfina hybrider också för övrigt).

    Fredrik

  • jdagerot